Met het verhuizen naar een nieuwe woning komt er natuurlijk altijd veel op je af. Daarom hebben Wijnands Koornstra en Altera de handen in één geslagen om het meest tijdrovende gedeelte van de verhuizing te vergemakkelijken: het stofferen van de woning.

Voor Vroon Den Haag biedt Wijnands Koornstra het volgende aan:
– Vloerenservice: laminaat- en pvc vloeren
– Gordijnenservice

Wat is Wijnands Koornstra
Wijnands Koornstra is al geruime tijd actief in de stofferingswereld. Wij zijn geen conventionele stoffeerders, wij richten ons puur op groot projectmatig werk. Hierdoor kunnen wij in een korte periode grote hoeveelheden woningen opleveren zonder dat de kwaliteit en de service verloren gaat. Een groot voordeel is natuurlijk dat je heel snel kan verhuizen en geniet van scherpe project prijzen! Door de jaren heen hebben wij prachtige projecten mogen doen door het gehele land. Wij zijn daarom ook trots dat wij ook jou dit keer mogen helpen om van uw nieuwe huis een thuis te maken.

Voor jou als nieuwe bewoner heeft Wijnands Koornstra een webshop gelanceerd waarop per appartement het assortiment van de vloeren beschikbaar is met bijbehorende prijzen. Klik hier om naar de digitale stofferingsomgeving te gaan om uw vloer te bekijken!
Nadat een appartement definitief aan je is toegewezen kan je via de webshop een offerte aanvragen of afspraak maken voor de showroom. In de showroom is het assortiment van de gordijnen te zien en maak je jouw nieuwe huis helemaal compleet.

Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact op via info@wijnands-koornstra.nl of 085 303 61 69.

Kunt u niet wachten? Maak een hier een afspraak voor een kijkje in onze showroom.