Op vrijdag 7 oktober tussen 14:00 en 15:00 uur is er een open huis. Wij verwelkomen u dan graag!

Er is tijdens dit kijkmoment een modelwoning te bezichtigen. Niet alle woningen zijn te betreden helaas. Maar omdat de afwerking van alle woningen hetzelfde zijn (dus materiaal badkamers, keukens en vloeren) krijgt u wel zo een goede indruk van de ruime appartementen die te huur zijn in De Vroon.

Belangrijk!
Vanuit ons en de aannemer vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  • Kom met maximaal 2 personen
  • Gelieve geen kinderen meenemen op de bouwplaats onder de 12 jaar
  • De lift is niet beschikbaar u dient gebruik te maken van de trap
  • Draag dichte en stevige schoenen i.v.m. de veiligheid (slippers, sandalen en pumps worden niet toegelaten op de bouwplaats)

De Vroon

De Vroon is een nieuw woonconcept aan de rand van de wijk Vroondaal in het zuidwesten van Den Haag. U woont hier zelfstandig in een vrije sector huurappartement, waar zorg wordt geborgd. Dit kunt u aanvragen als daar behoefte aan is. Het concept en het ontwerp van het gebouw zijn met input van belangstellenden en omwonenden tot stand gekomen.

U kunt daarnaast gebruik maken van sociale en ondersteunende functies. Door woonconcept Fit en Vitaal kunt u nog lang op uzelf blijven wonen en prettig ouder worden.

Het gebouw bestaat uit 36 huurappartementen met 2 tot 4 kamers. De appartementen hebben ruime buitenruimtes en de meeste hebben zicht op de gezamenlijke patio tuin. De woonoppervlaktes variëren van circa 63 m² tot circa 123 m². Er zijn 33 parkeerplaatsen en is er maar liefst circa 250 m² ruimte voor gezamenlijk gebruik. Hier is onder andere een grote (woon)keuken met ontmoetingsruimte, een atelier en bewegingsruimte.