Als bewoner van De Vroon bent u onderdeel van een nieuw woonconcept aan de rand van de wijk Vroondaal in het zuidwesten van Den Haag. U woont er zelfstandig en op aanvraag staan er (zorg)professionals voor u klaar. Maar dat is niet alles. In De Vroon wordt ingezet op fit en vitaal ouder worden zodat u langer zelfstandig thuis kunt wonen.

Het Fit en Vitaalconcept in De Vroon brengt zorg en services dichterbij waardoor u als bewoner actief uw gezondheid op peil kunt houden. Hoe ziet dat er uit? Vanuit een vereniging worden zorg en services georganiseerd. U bent als bewoner lid van deze vereniging en betaalt een bijdrage voor de basis van het Fit en Vitaalconcept. Het gebruik van de collectieve ruimten is op die manier geborgd en u maakt aanspraak op een 24/7 bereikbaarheidsdienst met de (zorg)professional en een vaste coördinator. Extra diensten zoals bijvoorbeeld begeleiding bij fitness kunnen worden afgenomen.

Naast (zorg)professionals staan bewoners en omwonenden ook voor elkaar klaar. Dat is niet alleen handig voor zorgvragen, maar bevordert ook het samenzijn en helpt vereenzaming voorkomen. Hierbij zijn de gezamenlijke binnen- en buitenruimtes in De Vroon essentieel. Een terras aan het water op de begane grond zijn voor activiteiten en zorggerelateerde doeleinden beschikbaar.

Het Fit en Vitaalconcept in De Vroon: alleen waar kan, leuk waar samen, hulp waar nodig, zorg waar moet.